Αλλαγή ρυθμίσεων αδειών Messenger στο Android

Μέσω των ρυθμίσεων Android, μπορείτε να αλλάξετε την άδεια που έχει δοθεί σε κάθε στοιχείο που ζητείται από το Messenger. Τις τελευταίες ημέρες, εν μέσω διαμάχης σχετικά με την κακή χρήση πληροφοριών σχετικά με 50 εκατομμύρια χρήστες του Facebook, πολλοί άνθρωποι όχι μόνο διαγράφουν τους λογαριασμούς τους στο δίκτυο αλλά και φορτώνουν τις πληροφορίες που συλλέγει η πλατφόρμα τους. Ένας τέτοιος χρήστης, η Dylan McKay, ανέφερε ότι η υπηρεσία έχει πρόσβαση σε εισερχόμενες, εξερχόμενες και αναπάντητες κλήσεις.

Δείτε πώς μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση δεδομένων στο Messenger

Facebook υπόθεση: το κοινωνικό δίκτυο κατηγορείται για την παρακολούθηση μηνυμάτων στο Android

Σε απάντηση σε αυτό το εύρημα, το Facebook έκανε μια ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιό του εξηγώντας ότι το ιστορικό κλήσεων και η καταγραφή κειμένου είναι μέρος μιας προαιρετικής δυνατότητας για άτομα που χρησιμοποιούν το Messenger ή το Facebook Lite στο Android. Επιπλέον, το κείμενο δηλώνει ότι τα δεδομένα δεν πωλούνται και η λειτουργία δεν συλλέγει τα περιεχόμενα των τηλεφωνικών κλήσεων ή των μηνυμάτων κειμένου.

Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να προβάλετε και / ή να αλλάξετε τα δικαιώματα που χορηγείτε στο Messenger στο Android, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Βήμα 1. Στο μενού επιλογών Android, κάντε κλικ στην επιλογή "Ρύθμιση". Στη συνέχεια, μετακινηθείτε στην οθόνη μέχρι να δείτε το στοιχείο "Εφαρμογές". Αγγίξτε το.

Μεταβείτε στην επιλογή Εφαρμογές Android

Βήμα 2. Και πάλι χαμηλώστε την οθόνη. Όταν βρείτε το "Messenger", αγγίξτε το για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες της εφαρμογής. Στη συνέχεια, απλά κάντε κλικ στην επιλογή "Δικαιώματα".

Βήμα 3. Τώρα, απλώς αγγίξτε τις επιλογές που θέλετε να επιτρέψετε ή να αρνηθείτε ότι έχει πρόσβαση η εφαρμογή. Εάν το πλήκτρο είναι μπλε, η άδεια πρόσβασης για τις πληροφορίες που αντιστοιχούν σε αυτό το στοιχείο είναι ενεργοποιημένη.

Απενεργοποιήστε τις επιλογές στις οποίες δεν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Messenger στο Android

Πριν απενεργοποιήσετε ορισμένα δικαιώματα, αξίζει να σκεφτείτε πόσο σημαντική είναι αυτή η πρόσβαση στη χρήση της εφαρμογής. Το μικρόφωνο, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να εγγράφετε φωνητικά μηνύματα. ήδη η φωτογραφική μηχανή είναι θεμελιώδους σημασίας για τη λήψη φωτογραφιών ή τη δημιουργία βίντεο μέσω της εφαρμογής, καθώς και για τη διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης. Όσον αφορά τα SMS, ζητείται να στείλει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης του καταχωρημένου τηλεφώνου.

Ωστόσο, αν ο χρήστης απενεργοποιήσει μια βασική άδεια χρήσης οποιασδήποτε δυνατότητας, το Messenger ζητά ξανά πρόσβαση. Αξίζει να θυμάστε ότι το "πρόβλημα" εμφανίζεται μόνο σε συσκευές με σύστημα Android, αλλά εάν οι χρήστες συσκευών iOS επιθυμούν να εκτελέσουν τη διαδικασία, απλά ελέγξτε το "Πώς να αποτρέψετε την πρόσβαση των φωτογραφικών μηχανών, του μικροφώνου, των φωτογραφιών και του GPS από το iPhone". .

Facebook: Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα; Ανακαλύψτε στο φόρουμ.

Πώς να πάτε εκτός σύνδεσης στο Facebook Messenger

Μέσω της Ars Technica και του Facebook