Απόκρυψη ειδοποίησης που ελήφθη στο Instagram

Το Instagram σάς επιτρέπει να διαγράφετε γρήγορα και εύκολα οποιοδήποτε στοιχείο από τη λίστα προσωπικών ειδοποιήσεων. Το χαρακτηριστικό αποκλείει ειδοποιήσεις που υποδεικνύουν όταν κάποιος απολαμβάνει ή σχολιάζει τις αναρτήσεις σας, σας επισήμανε σε σχόλια ή φωτογραφίες ή ξεκίνησε να ακολουθεί το προφίλ σας. Η λειτουργία είναι χρήσιμη για την οργάνωση της λίστας ειδοποιήσεων ή την απόκρυψη ανεπιθύμητων ειδοποιήσεων, αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι μόνο η ειδοποίηση θα διαγραφεί. Δηλαδή, η γεύση ή το σχόλιο που θα λάβετε θα συνεχίσει να εμφανίζεται στο προφίλ σας. Ανατρέξτε στο ακόλουθο σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο απόκρυψης μιας ειδοποίησης που ελήφθη στο Instagram.

Το Instagram τώρα σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις. δείτε πώς να το κάνετε από τον Hootsuite

Εκκαθάριση εισερχόμενων ειδοποιήσεων στο Instagram

Βήμα 1. Ανοίξτε τη λίστα των ειδοποιήσεων κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς στην αρχική σελίδα της εφαρμογής. Στη συνέχεια, σύρετε την ειδοποίηση που θα διαγραφεί προς τα αριστερά. Ένα εικονίδιο απορριμμάτων εμφανίζεται στα δεξιά της προειδοποίησης.

Μεταβείτε στη λίστα ειδοποιήσεων Instagram για να διαγράψετε ένα στοιχείο

Βήμα 2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων. Η ειδοποίηση θα εξαφανιστεί αμέσως από τη λίστα.

Διαγραφή ανεπιθύμητων ειδοποιήσεων στο Instagram

Εκεί. Πάρτε την υπόδειξη για να διαγράψετε τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις και να οργανώσετε το Instagram σας.

Πρόβλημα με την ανάρτηση φωτογραφιών στην ιστορία του Instagram; Ρωτήστε τις ερωτήσεις σας στο φόρουμ.

Πώς να αποκλείσετε και να ξεκλειδώσετε ένα χρήστη στο Instagram