Instagram: Πώς να τους εμποδίσετε να μοιράζονται τις θέσεις τους στις Ιστορίες

Η νέα λειτουργία Instagram που σας επιτρέπει να μοιράζεστε αναρτήσεις στις Ιστορίες μπορεί να αποθαρρύνει τους χρήστες που δεν θέλουν το περιεχόμενό τους να αναδημοσιευτεί. Η λειτουργία μπορεί να κλειδωθεί στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, είτε στο iPhone (iOS) είτε στο Android. Η λειτουργία επαναφέρει κάθε δημοσίευση κοινών προφίλ ή ετικετών για να δημιουργήσει μια ιστορία. Ενώ η καινοτομία είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις, μπορεί να είναι ενοχλητική για τους ανθρώπους.

Πώς να κατεβάσετε όλα όσα γνωρίζει η Instagram για εσάς

Από προεπιλογή, τα ιδιωτικά προφίλ κοινωνικών δικτύων δεν μπορούν να μοιράζονται αναρτήσεις στις ιστορίες των φίλων. Οι ήδη ανοιχτοί λογαριασμοί, αν και έχουν ενεργοποιημένη από προεπιλογή, μπορούν να απενεργοποιήσουν την αναταχυδρόμηση φωτογραφιών και βίντεο από την προσωπική ροή. Δείτε στο σεμινάριο πώς μπορείτε να διαμορφώσετε την εφαρμογή ώστε να εμποδίσετε τους φίλους σας να χρησιμοποιούν τις αναρτήσεις ιστοριών σας.

Βήμα 1. Πατήστε το μενού λογαριασμού στην αρχική σελίδα του Instagram και αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις προφίλ πρόσβασης στο Instagram

Βήμα 2. Εάν το προφίλ δεν είναι ιδιωτικό, στη λίστα επιλογών θα εμφανιστεί το στοιχείο "Να επιτρέπεται σε άλλα άτομα να μοιράζονται ξανά". Απενεργοποιήστε το κλειδί για να αποφύγετε την εκ νέου δημοσίευση των δημοσιεύσεών σας.

Αποτρέψτε άλλους από την αναδημοσίευση των αναρτημένων ιστοριών σας

Εκεί. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές και περιορίστε την καταχώρηση των δημοσιεύσεών σας Instagram σε ιστορίες τρίτου μέρους.

Πώς να δείτε το ιδιωτικό Instagram; Ελέγξτε το.

Πώς να βάζετε μουσική σε βίντεο Instagram Stories