Πώς να αποκρύψετε το προφίλ σας Tinder για φίλους του Facebook

Χρησιμοποιώντας το Tinder διακριτικά και χωρίς να το βλέπετε από τους φίλους και την οικογένειά σας στο Facebook, μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές. Η εφαρμογή σχέσης δεν διαθέτει φίλτρο που αποκλείει τις επαφές σας από το κοινωνικό δίκτυο. Ωστόσο, ο χρήστης μπορεί είτε να αποκρύψει την εφαρμογή από το προφίλ σας, να διατηρήσει την αποκάλυψη ή να αναδημιουργήσει τον λογαριασμό χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου, πράγμα που ανοίγει τη δυνατότητα προσθήκης φωτογραφιών και διαφορετικού ονόματος ή επωνύμου από το Facebook.

Ελέγξτε τις παρακάτω συμβουλές σχετικά με τον τρόπο διακριτικής χρήσης του Tinder, για να εμποδίσετε τους φίλους σας στο Facebook να σας βρουν στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Tinder Gold εναντίον Tinder Plus. δείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο πληρωμένων εκδόσεων

Τι λειτουργεί το Tinder

Απόκρυψη της εφαρμογής Tinder στο Facebook

Το Facebook διατηρεί μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε ή έχετε ήδη συνδεθεί χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του κοινωνικού σας δικτύου. Ευτυχώς, μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε οποιοδήποτε από αυτά, εμποδίζοντας την εφαρμογή να κάνει δημοσιεύσεις ή να προβληθεί από άλλους. Δείτε πώς να το κάνετε παρακάτω βήμα-βήμα.

Βήμα 1. Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας στο Facebook. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί βέλους στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις".

Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Facebook

Βήμα 2. Στην αριστερή πλαϊνή μπάρα της οθόνης, κάντε κλικ στην επιλογή "Εφαρμογές".

Ανοίξτε τις εφαρμογές που είναι συνδεδεμένες στο λογαριασμό σας στο Facebook

Βήμα 3. Εντοπίστε την εφαρμογή Tinder και κάντε κλικ στο "Edit Settings".

Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις εφαρμογής Tinder μέσω Facebook

Περάστε 4. Τώρα, στην ενότητα "Ορατότητα εφαρμογών", επιλέξτε "Μόνο εμένα" και κάντε κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση".

Κρύβοντας την προβολή του Tinder στο Facebook

Απενεργοποιήστε την αποκάλυψη

Η καλύτερη επιλογή για να διατηρήσετε τους φίλους σας στο Facebook να σας βρουν στο Tinder είναι να κρατήσετε την ανακάλυψη μακριά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συνεχίσετε να μιλάτε με τις τρέχουσες επαφές σας, αλλά δεν θα μπορείτε να λάβετε νέους αγώνες. Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε εκ νέου την ανακάλυψη με μία μόνο φορά και να κάνετε νέους συνδυασμούς. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες για το πώς να μείνετε κρυμμένοι στο Tinder στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Βήμα 1. Ανοίξτε το Tinder και αγγίξτε το κουμπί που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Τώρα μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις".

Πρόσβαση στις ρυθμίσεις Tinder

Βήμα 2. Απενεργοποιήστε την επιλογή "Show in Tinder" και μετά πατήστε "OK" για αποθήκευση. Με αυτό τον τρόπο, το προφίλ σας θα είναι κρυφό και θα εμφανίζεται μόνο σε άλλους, αν αγγίξετε την επιλογή "Ενεργοποίηση ανίχνευσης".

Απενεργοποίηση Ανακάλυψης Tinder

Δημιουργήστε ένα προφίλ χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο

Μια άλλη επιλογή είναι να επαναδημιουργήσετε το προφίλ χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας. Για αυτό, πρέπει πρώτα να διαγράψετε τον τρέχοντα λογαριασμό σας στο Tinder. Στη συνέχεια, στην αρχική οθόνη του Tinder, αγγίξτε "Εισαγωγή αριθμού τηλεφώνου" και εγγραφείτε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες και ακόμη και διαφορετικό όνομα ή επώνυμο από εκείνο που έχει εγγραφεί στο λογαριασμό σας στο Facebook.

Εγγραφείτε στο Tinder χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου

Απολαύστε τις συμβουλές για τη διακριτική χρήση του Tinder και αποτρέψτε τους φίλους σας στο Facebook να σας βρουν.

Tinder κλείνει μόνη της στο iPhone: πώς να λύσει; Ανακαλύψτε στο φόρουμ.