Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας και απορρήτου στο iPhone

Η επαναφορά των ρυθμίσεων τοποθεσίας iPhone και απορρήτου (iOS) είναι μια καλή συμβουλή για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει τη συσκευή χωρίς να παρέχει πληροφορίες σε εφαρμογές. Όταν κάνετε τη διαδικασία, όλες οι εφαρμογές δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες, αποκαθιστώντας τις εργοστασιακές προεπιλογές.

Δείτε το σεμινάριο παρακάτω για έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς των ρυθμίσεων αυτών στο iPhone. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία ισχύει για όλα τα τηλέφωνα Apple iOS 11, όπως το iPhone X, το iPhone 8, το iPhone 7 και το iPhone 6S, για παράδειγμα.

Τι αλλάζει με το iOS 11: Δείτε τι νέο υπάρχει στο σύστημα

iPhone στη Βραζιλία: Όλα τα μοντέλα και οι τιμές που χρεώνει η Apple το 2017

Βήμα 1. Ανοίξτε το "Ρυθμίσεις" του iPhone και κάντε κλικ στην επιλογή "Γενικά".

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις iPhone

Βήμα 2. Στη συνέχεια, στη σελίδα που ανοίγετε, πατήστε Επαναφορά. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Επαναφορά τοποθεσίας / Απόρρητο".

Βήμα 3. Εισαγάγετε τον κωδικό ξεκλειδώματος του iPhone. Ένα flip θα ανοίξει με το τελευταίο βήμα. Επιλέξτε "Επαναφορά ρυθμίσεων" για επιβεβαίωση.

Ρυθμίσεις "

Όταν το κάνετε αυτό, το iPhone θα ξεκινήσει τη διαδικασία Reset Location and Privacy Settings.

Η κατανάλωση μπαταρίας iOS 11 είναι υψηλότερη; Πώς να λύσετε και να εξοικονομήσετε μπαταρία στο iPhone; Ανακαλύψτε στο φόρουμ.