Το Snapchat ξεκινά τη λειτουργία "Διαγραφή σε όλους". δείτε πώς λειτουργεί

Το Snapchat ξεκίνησε μια λειτουργία που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε μόνιμα μηνύματα από τη συνομιλία. Παρόμοια με το "διαγραφή σε όλους" του WhatsApp, το διαγραμμένο περιεχόμενο σβήνει από όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των επαφών σε μεμονωμένες συζητήσεις ή σε ομάδες. Το ιστορικό των συνομιλιών σας λέει όταν έχει αφαιρεθεί κάτι. Τα κείμενα, τα αρχεία GIF και οι εγγραφές φωνής μπορούν να διαγραφούν χωρίς χρονικό περιορισμό, ενώ οι εικόνες και τα βίντεο είναι ήδη αυτοκαταστροφικά από προεπιλογή στην εφαρμογή. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία του νέου μηνύματος στο παρακάτω σεμινάριο.

Τρόπος χρήσης του χάρτα Snapchat Snap

Πώς να στείλετε φωτογραφίες από φωτογραφίες από το Snapchat

Βήμα 1. Μεταβείτε στην καρτέλα συνομιλίας Snapchat και επιλέξτε μια συνομιλία μεμονωμένων ή ομαδικών.

Πρόσβαση σε μια μεμονωμένη ή ομαδική συνομιλία στο Snapchat

Βήμα 2. Εντοπίστε ένα μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε και κρατήστε το μέχρι να δείτε ένα αναδυόμενο μπαλόνι. Αγγίξτε την επιλογή "Διαγραφή".

Κρατήστε ένα μήνυμα για διαγραφή

Βήμα 3. Το Snapchat προειδοποιεί ότι η αφαίρεση δεν εγγυάται ότι οι φίλοι δεν έχουν δει το μήνυμα. Αυτό συμβαίνει επειδή η λειτουργία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε μήνυμα, ακόμη και αν είναι παλιό. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την επαφή να δει αν είστε εκτός σύνδεσης ή χρησιμοποιείτε μια ξεπερασμένη έκδοση της εφαρμογής.

Για να ολοκληρώσετε, αγγίξτε "Διαγραφή μηνύματος συνομιλίας". Το ιστορικό συνομιλιών θα εμφανίσει μια προειδοποίηση ότι το περιεχόμενο έχει καταργηθεί.

Το ιστορικό των συνομιλιών εμφανίζεται όταν το μήνυμα έχει διαγραφεί

Snapchat: Γιατί δεν λαμβάνω ειδοποίηση οθόνης; Ρωτήστε τις ερωτήσεις σας στο φόρουμ.