Συνδεθείτε σε ιστότοπους με το λογαριασμό τηλεγράφων σας

Το τηλεγράφημα έχει κερδίσει μια ενημερωμένη έκδοση που σας επιτρέπει να εγγραφείτε σε ιστότοπους τρίτων με τη χρήση του λογαριασμού messenger. Η καινοτομία λειτουργεί ως η κοινωνική σύνδεση των Google ή του Facebook, αλλά χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου και το προφίλ χρήστη που έχουν εγγραφεί στους ανταγωνιστές WhatsApp servers. Εκτός από τον εξορθολογισμό της εγγραφής στις υπηρεσίες online, η λειτουργία σας επιτρέπει να ελέγχετε τις ενεργές περιόδους σύνδεσης και, αν χρειαστεί, να ανακαλέσετε την πρόσβαση των σελίδων που συνδέονται με το κινητό τηλέφωνο. Στο παρακάτω εγχειρίδιο, ανατρέξτε στον οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του εργαλείου σύνδεσης Telegram.

Τηλεγράφημα: Μειώστε την ποιότητα βίντεο και αποθηκεύστε τα δεδομένα franchise

Το τηλεγράφημα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαδρομές σε κοινόχρηστες τοποθεσίες. ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν

Βήμα 1. Όταν βλέπετε το κουμπί σύνδεσης Telegram σε ιστότοπους, αγγίξτε το για να ανοίξετε ένα παράθυρο σύνδεσης και εισαγάγετε τον καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου στον messenger. Πατήστε "Επόμενο" για να προχωρήσετε.

Εισαγάγετε τον αριθμό κινητού τηλεγραφήματος για να ξεκινήσετε τη σύνδεση

Βήμα 2. Στην εφαρμογή Τηλεγράφημα, που είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας, θα λάβετε ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει για τη σύνδεση χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας. Αγγίξτε "Επιβεβαίωση". Στο site που θέλετε να συνδεθείτε, θα δείτε την επιλογή "Αποδοχή" ενεργοποιημένη. Αγγίξτε το για να επιτρέψετε την πρόσβαση.

Συνδεθείτε στην εφαρμογή Τηλεγράφημα και χορηγήστε άδεια στον ιστότοπο

Βήμα 3. Η σελίδα θα εμφανίσει μια αναδυόμενη προειδοποίηση επιβεβαίωσης σύνδεσης. Σε αυτό το σημείο, το εικονίδιο σύνδεσης Telegram στην τοποθεσία θα εμφανίσει ήδη τη φωτογραφία σας στο πλάι, υποδεικνύοντας τη χρήση του λογαριασμού του messenger.

Ο ιστότοπος εμφανίζει επιβεβαίωση σύνδεσης με λογαριασμό τηλεγράφων

Βήμα 4. Για να ελέγξετε τους ιστότοπους που χρησιμοποιούν το λογαριασμό τηλεγράφων σας, μεταβείτε στο πλευρικό μενού της εφαρμογής και μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις". Στη συνέχεια, αγγίξτε την επιλογή "Απόρρητο και ασφάλεια".

Ρυθμίσεις απορρήτου και ασφάλειας της τηλεγραφικής πρόσβασης

Βήμα 5. Αποκτήστε πρόσβαση στο μενού "Καταχωρήθηκε με το τηλεγράφημα" για να δείτε τη λίστα των ιστότοπων χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας μηνυμάτων προς το παρόν. Η εφαρμογή υποδεικνύει το IP, το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα του συνδεδεμένου υπολογιστή.

Προβάλετε τη λίστα με τους ιστότοπους που είναι συνδεδεμένοι στο λογαριασμό τηλεγράφων σας

Βήμα 6. Για να ανακαλέσετε την πρόσβαση και να αποσυνδεθείτε από τον ιστότοπο με το λογαριασμό τηλεγράφων σας, πατήστε το στοιχείο που θέλετε και μετά κάντε κλικ στο "Ok". Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε την είσοδο Telegram, απλά ελέγξτε το πλαίσιο "TelegramBot Lock".

Καταργήστε την πρόσβαση στον ιστότοπό σας στον τηλεγράφημά σας

Τηλεγράφημα: τέσσερις περίεργες λειτουργίες

Ποιος είναι ο ασφαλέστερος αγγελιοφόρος; Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το θέμα